Delam tisto v čemer uživam in delam iz srca – to je moja formula za uspeh.

Biti zadovoljna in uspešna je moje vodilo že mnoga leta. Pot do tega je bila včasih naporna, drugič zabavna, vsekakor pa polna sprememb. Nabralo se je veliko znanja in izkušenj, katere že nekaj časa delim naprej ter s tem pomagam drugim najti svojo srečo in uspeh.

Sem trener in coach. Pravzaprav še najbolj Life & Soul Coach, saj mi je delo 1:1 najljubše. Vedno znova dobim potrditev, da s svojo energijo in načinom dela pritegnem ljudi ter jim nudim občutek varnosti, da se izrazijo.  In ravno občutek varnosti je tisti, ki ga ljudje najbolj potrebujemo v trenutkih sprememb na svoji poti.

Znam prisluhniti in predvsem razumeti saj sem tudi sama prehodila dolgo pot, ki je bila vse prej kot lahkotna. Znanja in tehnike, ki sem jih vsa ta leta pridobivala sem najprej uporabila sama, v svojem življenju. Ko sem opazovala svoj razvoj in celostno spremembo življenja na bolje, sem začela ta znanja združevati in jih danes uporabljam pri svojem delu.

Uživam pri svojem delu saj lahko prav vsak dan opazujem napredek, ki ga posamezniki dosežejo – tako pri svojem delu kot v zasebnem življenju.

Na svoji poti sem se najprej srečala z Realitetno terapijo, katera na zelo preprost način ponudi prva orodja za osebno rast. Zaključila sem III. stopnjo osnovnega izobraževanja iz realitetne terapije in pridobila certifikat iz Teorije izbire in realitetne terapije (William Glasser Institute). V nadaljevanju sem spoznala različne načine, ki omogočajo aktivno sodelovanje, mreženje in učenje (z uporabo metodologij kot so: svetovni cafe – World cafe, forum odprtega prostora – Open Space Technology, pozitivno povpraševanje – Appreciative Inquiry).

V zadnjem obdobju delam kot NLP trener in coach. Kot trener vodim izobraževanja na področju komunikacije, javnega nastopanja, vodenja, self-managementa, …

Na delavnicah vedno ustvarim sproščeno vzdušje v katerem se ljudje počutijo varne, da odprejo njim problematične teme in jih presežejo. Sproščeno vzdušje in medsebojna povezanost so odlična podlaga za učenja in hitro napredovanje na področjih, ki so ljudem pomembna. Preko svojega dela vodim posameznika izven njegovih trenutnih okvirov, da zaživi svoj poln potencial. V organizacijah se to kaže v večji učinkovitosti, na sploh pa v dvigu kvalitete življenja posameznika.

Ker pa je tudi duhovni vidik pomemben del mojega življenja, se tudi tu razvijam in še vedno učim. Vodenje meditacij je samo eno izmed področij, ki mi pomaga pri mojem delu. Sem tudi Reiki mojstrica in intuitivna arhetipska svetovalka.

Vse to sem nadgradila še z certifikatom Akashic Records Institut kot Svetovalka Akaških Zapisov. S tem sem našla tisto kar sem iskala – knjižnico vseh odgovorov, vseh izzivov vsakega posameznika.

Sem torej Life & Soul Coach.

Moj pristop temelji na vpogledu v sam zapis duše posameznika. Sledi energijsko odstanjvanje blokad/ težav/ bolečin/ strahov in ozaveščanje vzrokov za nastanek. Posameznik dobi širši/ globji vpogled v situacijo, čemur sledi zdravljenje in transmutacija. Bistveno je, da najdem izvor vsake težave. V kolikor je potrebno delam tudi na spreminjanju prepričanj.

Stranski rezultat tega dela je, da dobimo nazaj SEBE. Da smo lahko končno to, kar smo in se zavedamo kdo smo.
Živimo to, kar nam je namenjeno že od samega rojstva, pa smo nekje na poti izgubili in pozabili.

Torej, če izberete lahko dobite nazaj SEBE v vsej svoji lepoti in radosti. Ter živite polno življenje.