top of page
Search

ŽIVETI SEBE je sprva lahko boleče

Updated: Mar 29, 2019

….predvsem zato, ker lahko naletimo na mnogo dvomov in #zavrnitev tistih, ki so nam tako ali drugače ''blizu''. Ker ne želimo biti več to, kar smo bili in jih postavimo pred dejstvo, da sledijo #spremembe. Če se za trenutek postavimo v njihovo kožo, je to na nek način razumljivo. Ker spremembe (navadno jih ljudje doživljamo kot nekaj slabega) pač pomenijo, da gremo izven cone udobja.


Na tej poti nismo podprti ravno takrat, ko bi si to najbolj želeli.

In tisti, ki jih spremembe doletijo, večinoma niso šli skozi isti #proces kot mi. Da bi #korakzakorakom šli skozi to in da bi znotraj njih zrasla ta sprememba. Zato je za njihovo zavrnitvijo ali neodobravanjem velikokrat skrit #strah, kako bo in kaj to za njih pomeni v prihodnosti. Nekaj, na kar nimajo vpliva. In to veliko ljudi doživlja z nezaupanjem, saj se ne zmorejo prepuščati, spuščati.


In ravno zato je pot #ŽivetiSebe na začetku lahko boleča, saj nismo podprti ravno takrat, ko bi si to najbolj želeli. Tako mi, kot ljudje okrog nas. Vsi smo v lastnem procesu.

Vsak bije svojo bitko.

Zato sta #zaupanjevase in #ljubezendosebe tako zelo pomembna v teh korakih. Vse kar mislite, da potrebujete ali boste potrebovali od drugih v teh občutljivih korakih poiščite znotraj sebe. Najdite načine, kako lahko sami sebi ponudite vso podporo, #ljubezen, nežnost in #razumevanje. Vi ste tisti, ki to potrebujete in Pot je vaša.


Poskrbite za to, da bodo koraki uspešni!


Moje delo je tisto, ki vas bo pri tem izjemno podprlo.

Če je znotraj vas #želja in #odločitev, da najdete to #pot, mi pišite na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page