top of page
Search

BEG NI REŠITEV

Updated: Mar 29, 2019

Rešitev je soočenje. Če je situacija zahtevna, potem je vaše nezavedno poskrbelo, da je to globoko v vas. Zakopano. In dostopali boste lahko plast za plastjo.

Poznate tisti #občutek, ko bi najraje odšli … od ljudi, iz situacij?

Odšli, ker ne zmorete najti #rešitve, ker imate dovolj vsega, ker ne veste ali je jutri pred vami še slabši dan kot je danes, ker se bojite soočiti, ker vas je strah posledic, ker ni nikogar na katerega bi se lahko zanesli in mu zaupali, …. To in še marsikaj je razlog, da zbežimo. Da bi šli najraje nekam na drug konec sveta, pustili praktično vse za seboj in začeli znova.


Vendar #begnirešitev. Slej ko prej vas bodo podobna situacija ali podobni ljudje ponovno srečali. In potem se sprašujemo, zakaj se nam vedno dogajajo enake stvari. Zato, ker imate sebe vedno s seboj! In znotraj vas je tisto, kar kliče k reševanju in vam zrcali zunanji svet.Če je situacija zahtevna, potem je vaše nezavedno poskrbelo, da je to globoko v vas. Zakopano. In dostopali boste lahko plast za plastjo. Soočili se boste, ko boste imeli v sebi občutek moči, samozavesti, varnosti in ko boste zmogli obvladovati svoja #čustva in #misli. In vse to, je znotraj vas. Le dokopati se je potrebno do tja in priti čez vsa #prepričanja, vzorce, bolečine,… ki smo jih sprejeli, pa niso naše.


Soočanje pomeni tudi, da ste pripravljeni na #pogovor, na #poslušanje in pogajanje. Trmarjenje in užaljenost vas ne bosta podpirala pri tem.

In kako vam je šlo do sedaj? In kaj boste naredili drugače danes? Boste bežali ali se soočali?


Moje delo je tisto, ki vas bo pri tem izjemno podprlo. Samo vi sami lahko sprejmete te odločitve in začnete #zavestno živeti in izbirati kaj si v življenju želite.

Če je znotraj vas #želja in #odločitev, da najdete to #pot, mi pišite na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page