top of page

akaški zapisi

Akaški zapisi so zapisi potovanja vsake Duše skozi vsa življenja. Ne glede na to, kako mlada ali stara Duša smo, naši zapisi vsebujejo vse naše misli, čustva, ravnanja in dejanja iz vsakega preteklega življenja. Akaške zapise si lahko predstavljamo kot knjižnico, kjer knjige predstavljajo naša pretekla življenja. Ali, če smo bolj sodobni, kot računalnik kjer so shranjeni vsi naši podatki.

Torej, če imate vprašanja ali težave, vas odgovori čakajo v vaših Akaških zapisih. Ne vsebujejo pa le odgovorov, temveč se znotraj njih lahko tudi sprostijo energijske blokade, ki preprečujejo da bi živeli svoj najvišji potencial in bili izpopolnjeni že ta trenutek. Modrost v zapisih vas podpre, da se počisti in razreši vaša karma.

 

Prav tako v Zapisih sprostimo vzorce in prepričanja, ki nam ne služijo. Sprostimo negativno energijo, ki povzroča, da se nam pojavljajo težave v odnosih, zdravju, čustvene bolečine in trpljenje ter tudi finančne težave.

Akaški zapisi vam nudijo resnično globok vpogled, razumevanje vas samih in že to je globoka transformacija. Razumete pot svoje Duše, učenja in modrost. Predvsem pa, da zopet začnete živeti vso ljubezen, ki jo vaša Duša pravzaprav želi izkusiti tu na zemlji.

Akaški zapisi so nam lahko v veliko podporo pri sprejemanju odločitev, v njih najdemo odgovore za bolezni ali pri odkrivanju zakaj se določene situacije vedno znova ponavljajo. Skratka neskončno zbirališče odgovorov, ki omogočajo videti življenje bolj celostno.

Za marsikoga bo zanimivo tudi to, da imajo Akaške zapise tudi podjetja. Prav tako imajo Akaške zapise živali.

Vse to nam omogoča, da se k nam začnejo vračati vsi deli nas, ki smo jih na svoji poti izgubili. Postajamo celostni, začnemo polno živeti sebe in prebudimo spomin kdo v resnici smo. 

Skratka, Akaški zapisi so  most do vsega, kar ste. So most odgovorov in rešitev.

Imaš vprašanje?

Ti manjka le še tisto pika nad “i”, da se postaviš za svojo odločitev?

Piši mi na info@centerzaosebnirazvoj.si

Certificate AR.jpg

*

AKAŠKI READING

Individualni vpogled v akaške zapise posameznika / podjetja in odstranjevanje zastojev / blokad

 

Vsi programi 1:1

*

AKAŠKI CLEARING

Odstranjevanje zastojev / blokad preko skupinskih akaških zapisov

Več o Akaškem clearingu...

Avdio programi

AKAŠKI READING

akaški

reading

Individualni vpogled v akaške zapise posameznika / podjetja.

akaški

CLEARING

Močna in energijsko intenzivna skupinska srečanja.

Vsi nosimo seboj energije, ki niso naše. Poberemo jih od drugih ljudi, iz situacij v življenju in kolektivno. Če teh energij ne prečistimo in odstranimo, počasi izgubljamo jasnost in na nek način sebe. Ker ne vemo več, kaj je naše in kaj ne. Še huje: vse to vzamemo, kot da je naše in se izgubljamo v nečem kar nismo. Postajamo nekaj, kar nismo. Skratka, če ne poskrbimo za to, da je naše polje čisto postajamo podobni smetnjaku. In to povzroča, da se zataknemo, počutimo majhne, živimo strahove ki niso naši, se samosabotiramo in ne zmoremo narediti potrebnih korakov proti tistemu kar želimo v življenju ustvariti.

V kolikor izberete te clearinge in si na ta način redno čistite svoje energijsko polje počasi zopet ločite kaj je vaše in kaj ne. Pridete v stik s seboj, svojo intuicijo, svojimi čustvi in spet slišite svoj notranji glas. Plast za plastjo odstranjujemo kar ni naše in opazujemo kako se ponovno rojevamo.

Ravno tako kot operemo svoja oblačila ali se umijemo je potrebno poskrbeti tudi za redno čiščenje energijskega polja.

Energijsko čiščenje je proces skozi katerega prečistimo vaše energijsko polje. Med samim procesom se povežem z Akaškimi Zapisi skupine (tistih, ki bodo kadarkoli poslušali). S svojimi vodniki in vašim 'Višjim jaz' ustvarimo energijsko okolje v katerem energije, ki niso vaše odidejo.

Ko je polje očiščeno, se lahko lotimo samosabotaže, omejujočih prepričanj, kritik, strahov, občutkov krivde, bolečin,… Z namenom, da postanemo skladni in da zmoremo dostopati do svojih potencialov.

Prav tako nas čiščenje blokad in zdravljenje ran podpre v tem, da zmoremo postaviti jasne meje v vseh odnosih.

Prednosti poslušanja Akashic Clearingov:

• Več jasnosti in občutek miru
• Notranja moč, da živiš več sebe
• Sprememba starih prepričanj in miselnosti
• Sprememba v odzivih/ vedenju in s tem izboljšanje odnosov
• Volja za nadaljnje korake za manifestacijo želja
• Bolj intuitivno delovanje

 

Med temi skupinskimi srečanji boste:

  • Deležni transformacije vaših blokad in energij, ki vas zaustavljajo

  • Se uskladili s svojimi potenciali.

  • Prejeli energijsko podporo za lažje korake in manifestacijo želenega.

 

Kaj Akashic Clearing niso:

  • Meditacija (čeprav na videz tako deluje)

  • Nadomestilo poglobljenemu individualnemu pristopu

AKAŠKI CLEARING
bottom of page