top of page

"Namen mojega dela je, da končno resnično začutiš svojo vrednost in ljubezen ter spoštovanje do sebe."

Sabina Pečar

POTEK SREČANJA

Na srečanju pogledava kaj konkretno so tvoja pričakovanja, želje ali težave. Nato odprem in vstopim v tvoje Akaške zapise, kjer najprej delim s teboj kaj mi je pokazano kot tvoje trenutno stanje. Nadaljujeva pogovor o temah, ki jih izpostaviš. In med tem iz tvojih Zapisov razbiram odgovore in ti jih povem.

Delam intuitivno. Moja najmočnejša darova sta jasnovednost in jasnovidnost. Prvi del je namenjen razumevanju in transformaciji skozi to. Sledi krajša meditacija skozi katero se energijsko razrešujejo blokade, menjajo prepričanja, razrešujejo karmične zaprisege ali dogovori.

Iz energijskega polje ti prečistim vse, kar si pripravljena spustiti tisti trenutek. Prečistim tudi energije, ki niso tvoje. Pomemben del je vračanje tvojih lastnih energij, saj le tako imaš iz srečanja v srečanje več Sebe.

 

Čutiš vedno več energije, lahkotnosti, volje, motivacije, notranjega miru, odločnosti, samozavesti, lastne vrednosti,….. Skratka svobodno zadihaš svoje življenje in polno začneš živeti to kar Si.

Po zaključku meditacije imava še nekaj trenutkov za pogovor, da razumeš kaj se je zgodilo.

V kolikor iščeš zgolj odgovore in razumevanje določenih situacij ali odnosov je celotno srečanje namenjeno samo temu in meditacijo preskočiva.

MNENJA STRANK

VAŠA SPOROČILA

"Sabina me je s svojo srčno energijo vodila, da sem korak za korakom začela izstopati iz tesnih okov preteklosti. Z njeno pomočjo sem začela iskati Sebe, se spoznavati in se sprejemati. Prižigala mi je lučke, da sem se lahko našla. 

Vse se je začelo spreminjati.

Vse, kar mi ni služilo, je začelo odpadati, strogost do sebe se je začela tajati. (P)Ostajam pa JAZ JAZ, samoljubezen se je naselila vame, vedno bolj se mi kristalizira moja esenca in vedno bolj Živim. Iz Srca hvaležna sem ti, Sabina, moja dušna vodnica, za tvojo ljubečo in mehko podporo, za tvoje materinjenje, za vse tvoje darove in za varen pristan.

—  Renata

KLJUČNA METODA DELA: 

pogovor

Na samih svetovanjih se veliko pogovarjamo. Zakaj? Predvsem zato, ker ljudje enostavno še vedno potrebujemo razumevanje. Ko razumemo zakaj je tako kot je, lažje spustimo in spremenimo. Drugi razlog je, da skozi pogovor dobimo višjo perspektivo vseh situacij in dogodkov.

Moj pristop temelji na vpogledu v sam zapis duše posameznika. Sledi energijsko odstanjevanje blokad/ težav/bolečin/strahov in ozaveščanje vzrokov zanje. Posameznik dobi globji vpogled v situacijo, sledi zdravljenje in transmutacija. Bistveno pri tem je najti izvor vsake težave. V kolikor je potrebno, delam tudi na spreminjanju prepričanj.

Stranski rezultat dela z mano je, da dobite nazaj SEBE. Da ste lahko končno to, kar ste. Živite to, kar vam je namenjeno od rojstva, kar ste nekje na poti pozabili.

Izberite pot nazaj do SEBE v vsej svoji lepoti in radosti ter zaživite polno življenje.

Kot Life & Soul coach moje delo temelji na tem, da najdem vzroke ter vse odgovore v Akaških Zapisih, saj so to zapisi duše kjer so shranjeni vsi spomini – zavedni in nezavedni, tega ali prejšnjih življenj.  Ko poznamo pravi vzrok, ga je potrebno transformirati: prečistijo se energijske blokade/bolečine/strahovi, naredi energijsko zdravljenje in po potrebi kreira nov način vedenja, odzivanja na situacijo. Vse skozi pogovor in na koncu skozi kratko vodeno meditacijo.

 

Namen mojega dela je, da končno resnično začutiš svojo vrednost in ljubezen ter spoštovanje do sebe. Ko postajamo vedno bolj mirni in močni, smo tudi srečnejši ter polni energije. Posledica: boljši odnos z otroci in partnerjem ter srečna družina. Ali pa uspešna podjetja in obilje uspeha.

Izberi svoj program dela z mano:

52956265_2188893184483023_10227557518331
Certifikati s področij:
  • Realitetna terapija - III. stopnja osn.

  • NLP Trener

  • NLP Mojster Coach

  • Vodenje meditacij Intuitivnega svetovanja Arhetipi - III. stopnja

  • Akashic Records Coach

ZAKAJ

COACHING?

"Namen mojega dela je, da končno resnično začutiš svojo vrednost in ljubezen ter spoštovanje do sebe."

Sabina Pečar

In zakaj ravno sedaj?

Prvič: lahko bi zelo kratko in jedrnato rekla: ker, če še ne živiš Sebe in še vedno nisi, kjer si želiš biti, potrebuješ nekoga, da te vodi na tej Poti. Če bi znala sama priti do tja, bi že bila tam, kajneda. Tudi kirurg (pa četudi je še tako dober), gre k drugemu kirurgu na operacijo, če jo potrebuje.

Drugič: razlog leži tudi v tem, da je naše nezavedno z namenom NEzavedno (vsaj zaenkrat še) in sami ne prepoznavamo vseh vzorcev, blokad in vzrokov, ki nas ovirajo, da še ne živimo, tega, kar želimo. Kaj šele, da bi zmogli sami izkoreniniti vzrok. Ker nas naše nezavedno skrbno pazi, da tega ne naredimo (beri: strahovi, dvomi, nezaupanje, da zmoremo,…)

Tretjič: ker smo coachi tisti, ki smo se izurili v tem delu. Meni je to delo tako naravno kot dihanje in tvoji Akaški Zapisi so moje orodje, ki mi nudi brezmejno paleto načinov, kako najti rešitev.

Četrtič: smo veliko več kot samo telo. Kar pomeni, da je potrebno delo na vseh naših nivojih, da res naredimo premik, da spustimo.

Sprememba mora nastati na nivoju čustvovanja, razmišljanja in vedenja. Potrebno je premakniti vso zastalo energijo, sprostiti blokade in si vrniti voljo in moč. In če potrebuješ še,…

še petič: povrh vsega je letošnje leto, leto zaključkov in življenje nas bo pritisnilo v kot, tam kjer je to potrebno seveda. Zato, da končno spustimo. Spremenimo. In zaživimo.

In še šestič, za sladico: bolj smo pretočni, bolj smo v stiku sami s seboj in močnejša je naša intuicija.

Vabim te, da se pridružiš enemu od mojih programov:

ZAKAJ COACHIN
bottom of page