top of page

FB SKUPINA ZAŽARITE

go to top of the page

Zažarite je brezplačna FB skupina, katere namen je, da vas s svojim delom podprem na vaši poti.
 

Če želimo resnično Zažareti v vsej svoji čudoviti esenci, je pomembno, da odvržemo tisto, kar nam ne služi in kar nismo mi. Da si dovolimo spet začutiti Sebe, ljubezen do Sebe.

  • FB skupina Zažarite

Za vstop v

zasebno FB skupino Zažarite

se PRIJAVI TUKAJ

'' Vaša naloga ni, da iščete ljubezen,

temveč le, da iščete in najdete

vse ovire v sebi,

ki ste jih postavili zoper njo.''

-Rumi-

Prvi koraki so za teboj! Vesela sem tvoje odločitve, da resnično Zažariš. Že tvoja namera je tista, ki te bo podpirala, da boš dan za dnem bližje svojemu cilju. Od tu naprej se prepusti dogajanju v skupini in uživaj. Bodi prisotna, uporabi v svojem življenju tisto, kar ti pride prav in bodi odprta za nove stvari. Preizkušaj, vprašaj! V potrditvenem sporočilu boš prejela nadaljna navodila za vstop v FB skupino Zažarite.

Pridruži se  zaprti FB skupini ZAŽARITE

PRIJAVA

PRIJAVA
kaj delam v skupini

KAJ DOGAJA V SKUPINI?

Občasno naredim brezplačen izziv z Akaškimi Clearingi (več o Akaških clearingih na tej povezavi) in Akaškim Download-om*. Ali pa zgolj Akaški Clearing. Poleg tega delim svoje mnenje, citate, povezave. V skupini tudi občasno podarim 30-min vpogled v Akaške Zapise ali pod posebno rubriko odgovarjam na vprašanja.

** Akaški download pomeni, da se iz Zapisov duše posameznika prenesejo tiste izkušnje, zavedanja, potenciali, energije,… ki jih v tem trenutku potrebuje za naslednji korak (in smo jih seveda pripravljeni sprejeti).

KDO SEM

Vem kaj pomeni, da se ne premakneš nikamor. Ne glede na to, da narediš vse kar veš in znaš. 


Poznam občutke preobremenjenosti, izgube volje in motivacije. Vem kako hitro stres negativno vpliva na odnose in zdravje, še posebej v družini z majhnimi otroci. In kako je, ko enostavno zmanjka energije za vse in ko čutiš, kako fizično telo ne zmore več.


V takih trenutkih je to vse prej kot življenje, ki si ga želiš živeti. Tudi delo, ki ga delaš res iz srca, v takšnih situacijah zgubi svoj čar.


Lahko bi rekla: "I had my breakdown to breakthrough."
In globoko v sebi sem vedno vedela in še vedno vem, da je to moja pot


Zato nisem nikdar odnehala in sem iskala načine. Ter jih našla.

Vse kar delam in vsa znanja/ orodja, ki jih uporabljam pri svojem delu sem najprej uporabila na sebi.


In če deluje zame in za moje stranke, lahko tudi zate!

Pot mojih strokovnih usposabljanj: 

Najprej sem postala NLP trener in coach, tako še danes vodim izobraževanja na področju komunikacije, javnega nastopanja, vodenja, self-managementa. Znanje sem dopolnila s šolanjem za Reiki mojstrico in intuitivno  arhetipsko svetovalko. Piko nad "i" mojemu današnjemu delu postavlja certifikat svetovalke Akaških zapisov "Akashic Records Institute".

Moje storitve:

kdo sem
bottom of page