top of page

akaški zapisi

library-425730_1920 (2).jpg

Akaški zapisi so zapisi potovanja vsake Duše skozi vsa življenja. Ne glede na to, kako mlada ali stara Duša smo, naši zapisi vsebujejo vse naše misli, čustva, ravnanja in dejanja iz vsakega preteklega življenja. Akaške zapise si lahko predstavljamo kot knjižnico, kjer knjige predstavljajo naša pretekla življenja. Ali, če smo bolj sodobni, kot računalnik kjer so shranjeni vsi naši podatki.

Torej, če imate vprašanja ali težave, vas odgovori čakajo v vaših Akaških zapisih. Ne vsebujejo pa le odgovorov, temveč se znotraj njih lahko tudi sprostijo energijske blokade, ki preprečujejo da bi živeli svoj najvišji potencial in bili izpopolnjeni že ta trenutek. Modrost v zapisih vas podpre, da se počisti in razreši vaša karma.

 

Prav tako v Zapisih sprostimo vzorce in prepričanja, ki nam ne služijo. Sprostimo negativno energijo, ki povzroča, da se nam pojavljajo težave v odnosih, zdravju, čustvene bolečine in trpljenje ter tudi finančne težave.

Akaški zapisi vam nudijo resnično globok vpogled, razumevanje vas samih in že to je globoka transformacija. Razumete pot svoje Duše, učenja in modrost. Predvsem pa, da zopet začnete živeti vso ljubezen, ki jo vaša Duša pravzaprav želi izkusiti tu na zemlji.

Akaški zapisi so nam lahko v veliko podporo pri sprejemanju odločitev, v njih najdemo odgovore za bolezni ali pri odkrivanju zakaj se določene situacije vedno znova ponavljajo. Skratka neskončno zbirališče odgovorov, ki omogočajo videti življenje bolj celostno.

Za marsikoga bo zanimivo tudi to, da imajo Akaške zapise tudi podjetja. Prav tako imajo Akaške zapise živali.

Vse to nam omogoča, da se k nam začnejo vračati vsi deli nas, ki smo jih na svoji poti izgubili. Postajamo celostni, začnemo polno živeti sebe in prebudimo spomin kdo v resnici smo. 

Skratka, Akaški zapisi so  most do vsega, kar ste. So most odgovorov in rešitev.

Imaš vprašanje?

Ti manjka le še tisto pika nad “i”, da se postaviš za svojo odločitev?

Certificate AR.jpg
bottom of page