top of page

TU SEM ZATO, DA

VZCVETITE

BEG NI REŠITEV

Poznaš tisti občutek, ko bi najraje odšla …od ljudi, iz situacij?

Odšla, ker ne zmoreš najti rešitve, ker imaš vsega dovolj, ker ne veš ali je jutri pred teboj še slabši dan kot je danes, ker se bojiš soočenja, ker te je strah posledic, ker ni nikogar, na katerega bi se lahko zanesla in zaupala, ….

 

To in še marsikaj je razlog, da zbežimo. Bežimo pred bolečino znotraj nas, pred strahovi, ki jih nikoli ne zmanjka, ranami notranjega otroka, pred občutkom zapuščenosti, neljubljenosti, bolečino, ker nas ne cenijo, ker nas vedno postavijo na konec vrste, ker smo dali vse in se razdali v zameno, da so nas poteptali,.. in še in še.

In zato vse znotraj tebe kriči in hrepeni, da bi odšla nekam na drug konec sveta, pustila praktično vse za seboj in začela znova. Vendar beg NI rešitev. Slej, ko prej te bo podobna situacija ali podobni ljudje ponovno srečali. In potem se sprašujemo, zakaj se nam vedno dogajajo enake stvari. Zato, ker imaš sebe vedno s seboj! In znotraj tebe je tisto, kar kliče k reševanju in ti zrcali zunanji svet.

 

Rešitev je soočenje. In način, kako to narediti boš našla na tej strani in v delu z menoj.

Prelistaj stran, poslušaj in preberi, kaj ti ponujam! Možnosti je več:

KDO SEM

 

POZNAM TO POT

IN TE OBČUTKE...

ZELO DOBRO...

MNENJA 

TISTIH, KI SO ŽE SODELOVALI Z MANO

Najprej sem postala NLP trener in coach, tako še danes vodim izobraževanja na področju komunikacije, javnega nastopanja, vodenja, self-managementa. Znanje sem dopolnila s šolanjem za Reiki mojstrico in intuitivno  arhetipsko svetovalko. Piko nad "i" mojemu današnjemu delu postavlja certifikat svetovalke Akaških zapisov "Akashic Records Institute".

 

Vem kaj pomeni, da se ne premakneš nikamor. Ne glede na to, da narediš vse kar veš in znaš. 


Poznam občutke preobremenjenosti, izgube volje in motivacije. Vem kako hitro stres negativno vpliva na odnose in zdravje, še posebej v družini z majhnimi otroci. In kako je, ko enostavno zmanjka energije za vse in ko čutiš, kako fizično telo ne zmore več.


V takih trenutkih je to vse prej kot življenje, ki si ga želiš živeti. Tudi delo, ki ga delaš res iz srca, v takšnih situacijah zgubi svoj čar.


Lahko bi rekla: "I had my breakdown to breakthrough."
In globoko v sebi sem vedno vedela in še vedno vem, da je to moja pot


Zato nisem nikdar odnehala in sem iskala načine. Ter jih našla. Vse kar delam in vsa znanja/ orodja, ki jih uporabljam pri svojem delu sem najprej uporabila na sebi.


In če deluje zame in za moje stranke, lahko tudi zate!

About

MOJE

STORITVE

Moj pristop temelji na vpogledu v sam zapis duše posameznika. Sledi energijsko odstanjevanje blokad/ težav/bolečin/strahov in ozaveščanje vzrokov zanje. Posameznik dobi globji vpogled v situacijo, sledi zdravljenje in transmutacija. Bistveno pri tem je najti izvor vsake težave. V kolikor je potrebno, delam tudi na spreminjanju prepričanj.

Certificate AR.jpg

VAŠA SPOROČILA

"Sabina me je s svojo srčno energijo vodila, da sem korak za korakom začela izstopati iz tesnih okov preteklosti. Z njeno pomočjo sem začela iskati Sebe, se spoznavati in se sprejemati. Prižigala mi je lučke, da sem se lahko našla. 

Vse se je začelo spreminjati.

Vse, kar mi ni služilo, je začelo odpadati, strogost do sebe se je začela tajati. (P)Ostajam pa JAZ JAZ, samoljubezen se je naselila vame, vedno bolj se mi kristalizira moja esenca in vedno bolj Živim. Iz Srca hvaležna sem ti, Sabina, moja dušna vodnica, za tvojo ljubečo in mehko podporo, za tvoje materinjenje, za vse tvoje darove in za varen pristan.

—  RENATA

MNENJA
Contact
bottom of page