top of page

ZAŽARITE

Z RAZLIČNIMI PROGRAMI AKAŠKIH CLEARINGOV

go to top of the page
ZAŽARITE

Hočeš spet prižgati iskrico veselja in sproščenosti znotraj sebe? Želiš, da tvoj pogled spet Zažari in da se veseliš življenja? Iščeš kako prižgati tisti ogenj v sebi, ki ti bo dal moč premakniti in spustiti tisto, kar te vsak dan znova vleče navzdol?

 

Zato, da ponovno Zažariš je potrebno spustiti tisto, kar gasi tvoj žar. In to so strahovi, bolečine, jeza, zamere, občutki krivde, zapuščenosti, toksični odnosi, poniževanje/ pomanjševanje sebe.

Skozi clearinge in čiščenja blokad na energijskem nivoju bomo spirali, kar se je skozi leta nabralo v tvojem energijskem polju. Srečal-a se boš s svojimi čustvi, ki so tu zato, da se od njih nekaj naučiš in jih spustiš. Zanikanje in porivanje neprijetnih čustev v nezavedno ne deluje. Celo škodljivo je, saj pride kot bumerang nazaj. 

​ Zažarite je skupno ime za skupinske programe kot so Energijski detox, Prebudi ljubezen do sebe, Objemi strah in sprejmi jezo, Prebujena boginja v tebi,…

Nosečnicam udeležbo v programu odsvetujem oz. je na lastno odgovornost.

Prvi koraki so za teboj! Vesela sem tvoje odločitve, da resnično Zažariš. Že tvoja namera je tista, ki te bo podpirala, da boš dan za dnem bližje svojemu cilju. Od tu naprej se prepusti dogajanju v skupini in uživaj. Bodi prisotna, uporabi v svojem življenju tisto, kar ti pride prav in bodi odprta za nove stvari. Preizkušaj, vprašaj! V potrditvenem sporočilu boš prejela nadaljna navodila za vstop v FB skupino Zažarite.

BREZPLAČEN 2-tedenski on-line izziv  PREOBRAZI SVOJ STRAH

PRIJAVA

PRIJAVA

PREOBRAZI

SVOJ STRAH

PREOBRAZI SVOJ STRAH

STRAHOVI – iz kričanja v šepet

Če ste med tistimi, ki se še vedno borite z strahovi, dvomi in podobni občutki je čas, da zamenjate perspektivo. Da zamenjate očala, s katerimi gledate na strahove. In da njihovo kričanje spremenite v šepet.

Ne bom rekla, da je enostavno. Je pa možno. Strahovi nam pravzaprav sporočajo, da je znotraj nas nekaj, kar je pomembno in mi se s tem ne soočamo. Morda je to občutek, da nekje ne bomo sprejeti, ljubljeni, da ne bomo varni.

Bojimo se soočenja s strahovi in ustvarjamo predstave o tem kako grozno bo, v resnici pa niti ne vemo ali so res tako grozni. In predvsem ali so res vredni, da se jih tako bojimo.

In te naše predstave nas blokirajo. Zaradi strahov začnemo tlačiti občutke, se skrivati, bežati. Pa vendar to povzroča še več strahov, saj se ne soočamo z njimi ampak jih nosimo s seboj. Strahovi nas postavijo v ujetništvo za katerega mislimo, da ga ni mogoče zapustiti.

Zato je soočanje tako pomembno. Če se želimo soočiti in končno spustiti te strahove je nujno vedeti kaj v resnici je tisto česar nas je strah. Kaj leži spodaj? Če te je strah višine je morda spodaj strah pred izgubo varnosti, strah pred padcem. Če nas je strah javnega nastopanja je morda spodaj strah pred nesprejetjem, strah pred zavrnitvijo.

In ko se odločimo soočiti, se odločimo, da bomo mi obvladovali strah in ne strah nas! In tu se začne pot, da vzamemo svojo moč nazaj. In ta pot zahteva našo aktivnost (ne pasivno čakanje) pa če to izgleda še tako grozno.

Za vse, ki ste pripravljeni slišati kaj vam strahovi sporočajo in narediti korake soočenja, sem pripravila BREZPLAČNI 2 tedenski izziv. Podprla vas bom, da vam bo lažje. Čakajo vas 4 močni Akaški Clearingi in 3 krat Akaški Download.

Kaj konkretno to pomeni? Z Akašimi Clearingi bomo prečistili vaše energijsko polje: strahove, dvome, nezaupanje vase (da zmoremo),… Ko vsaj del tega spustimo, se počutimo lažje, razbremenjene, vidimo bolj realno sliko in to nam da več poguma za aktivno soočanje.

Akaški Download pa pomeni, da se iz vaših Zapisov duše prenesejo tiste vaše izkušnje, zavedanja, potenciali, energije,… ki jih v tem trenutku potrebujete za naslednji korak (in ste jih seveda pripravljeni sprejeti).

Sklop 4 akaških clearingov in 3 akaških  downloadov

Več o tem kaj so Akaški Clearingi: https://www.centerzaosebnirazvoj.si/akaski-zapisi

 

KDAJ? Začnemo v soboto, 21. septembra, zvečer.

 

KJE? Izziv bo potekal on line v zaprti FB skupini Zažarite

 

Vse informacije kdaj in kje bodo objavljene tam. ČE ŠE NISI DEL SKUPINE, se lahko prijaviš TUKAJ:

Prvi koraki so za teboj! Vesela sem tvoje odločitve, da resnično Zažariš. Že tvoja namera je tista, ki te bo podpirala, da boš dan za dnem bližje svojemu cilju. Od tu naprej se prepusti dogajanju v skupini in uživaj. Bodi prisotna, uporabi v svojem življenju tisto, kar ti pride prav in bodi odprta za nove stvari. Preizkušaj, vprašaj! V potrditvenem sporočilu boš prejela nadaljna navodila za vstop v FB skupino Zažarite.

BREZPLAČEN on-line izziv  preobrazi svoj strah

PRIJAVA

energijski detox

ENERGIJSKI DETOX

Energijski detox je sklop 2 meditacij in 6ih Akascic Clearingov  kjer bomo prečistili vaše energijsko telo. Tako kot skrbite, da je vaše fizično telo čisto, je pomembno, da je čisto in pretočno vaše celotno bitje, vaše celotno energijsko telo.

Kot marsikdo razstruplja svoje fizično telo, vas bom jaz vodila skozi proces razstrupljanja vašega energijskega sistema.

Z namenom da začnemo mehčati in odstranjevati blokade, prepričanja, vzorce in vso ostalo ''navlako'', ki nam enostavno ne služi ali pa smo jo pripravljeni spustiti.

Saj veste: staro ven, da lahko pride novo. Lotili se bomo odnosov, lastne vrednosti, čustev (jeza, strahovi, zamere, odpuščanja, krivda,…), izražanja sebe, stika s seboj.

Vse skupaj vam lahko metaforično prikažem: zastale energije so kot zastala voda. Saj veste, kako zgleda mlakuža, kajneda? In ko to prečistimo začne teči vedno bolj čista voda.

In to pomeni, da smo vedno bolj v stiku s seboj, da zmoremo prepoznavati svojo intuicijo in slediti sebi. Vedno bolj se cenimo, si zaupamo, lažje postavimo meje in sprejmemo odločitve. Seveda pa se izboljšajo tudi naši odnosi.

To je samo nekaj področij, ki se začnejo spreminjati. Seveda je odvisno kje danes ste in koliko ste pripravljeni vložiti v svojo pretočnost in čistost energije.

​Hočete več jasnosti, lahkotnosti, energije in notranje moči? Pridruži se mi in narediva prostor za novo in tisto kar si želiš!

PROGRAM:

Po elektronski pošti prejmeš celoten program, ki je sestavljen iz 2 meditacij (Sijoča Aura in Potovanje k notranjemu otroku) ter kar 6-ih Akaških clearingov (Lažji koraki v prihodnost, Sprejemanje obilja, Lahko se postavim na prvo mesto, Strahovi odhajajo in še dva).

Skozi program bomo prečistili, spustili, transformirali tisto, kar te zadržuje. Poslušaš ga v svojem ritmu in takrat, ko začutiš. Vsak posnetek ti vzame nekje 35 do 45 min.

Investicija za tvoje sijoče aurično polje je res simbolična: 66€.

 

 

 

KOMU SO PROGRAMI NAMENJENI

ProgramI so namenjeni vsem tistim, ki ste resno in močno odločeni, da želite več od življenja. Ter se zavedate, da je vaša vloga pri tem ključna. Primerna je za vse, ki vam je delo z energijami blizu ali ga dopuščate.

Ni pomembno ali znate meditirati ali ne. Ni pomembno koliko izkušenj imate s takim načinom dela.

 

Pomembna pa je vaša notranja naravnanost in želja po premiku.

Niso primerni za tiste, ki iščete izgovore in prelagate odgovornost za svoje življenje na druge. Niso primerni za tiste, ki iščete čudeže čez noč. Ker jih ni. Sploh ne brez naše aktivnosti.

 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam seveda na voljo.

Nosečnicam udeležbo v programu odsvetujem oz. je na lastno odgovornost.

bottom of page