top of page

ZAŽARITE

Z RAZLIČNIMI PROGRAMI AKAŠKIH CLEARINGOV

go to top of the page
ZAŽARITE

Hočeš spet prižgati iskrico veselja in sproščenosti znotraj sebe? Želiš, da tvoj pogled spet Zažari in da se veseliš življenja? Iščeš kako prižgati tisti ogenj v sebi, ki ti bo dal moč premakniti in spustiti tisto, kar te vsak dan znova vleče navzdol?

 

Zato, da ponovno Zažariš je potrebno spustiti tisto, kar gasi tvoj žar. In to so strahovi, bolečine, jeza, zamere, občutki krivde, zapuščenosti, toksični odnosi, poniževanje/ pomanjševanje sebe.

Skozi clearinge in čiščenja blokad na energijskem nivoju bomo spirali, kar se je skozi leta nabralo v tvojem energijskem polju. Srečal-a se boš s svojimi čustvi, ki so tu zato, da se od njih nekaj naučiš in jih spustiš. Zanikanje in porivanje neprijetnih čustev v nezavedno ne deluje. Celo škodljivo je, saj pride kot bumerang nazaj. 

​ Zažarite je skupno ime za skupinske programe kot so Energijski detox, Prebudi ljubezen do sebe, Objemi strah in sprejmi jezo, Prebujena boginja v tebi,…

Nosečnicam udeležbo v programu odsvetujem oz. je na lastno odgovornost.

KOMU SO PROGRAMI NAMENJENI

ProgramI so namenjeni vsem tistim, ki ste resno in močno odločeni, da želite več od življenja. Ter se zavedate, da je vaša vloga pri tem ključna. Primerna je za vse, ki vam je delo z energijami blizu ali ga dopuščate.

Ni pomembno ali znate meditirati ali ne. Ni pomembno koliko izkušenj imate s takim načinom dela.

 

Pomembna pa je vaša notranja naravnanost in želja po premiku.

Niso primerni za tiste, ki iščete izgovore in prelagate odgovornost za svoje življenje na druge. Niso primerni za tiste, ki iščete čudeže čez noč. Ker jih ni. Sploh ne brez naše aktivnosti.

 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam seveda na voljo.

Nosečnicam udeležbo v programu odsvetujem oz. je na lastno odgovornost.

prebudi ljubezen

PREBUDI LJUBEZEN

Sklop 12-ih Akaških Clearingov za globoko transformacijo.

Tvoje Bitje kliče in hrepeni po ljubezni, sprejemanju, zaupanju in tisti iskreni pozornosti? 

Želiš končno to čutiti in živeti?

Želiš iz sebe odvreči vse, kar to ljubezen duši?

Vse to lahko živiš, le najprej najdi to znotraj sebe.

Če začutiš ta klic in izbereš, da mu slediš te vabim, da se mi pridružiš  na 12-tedenskem, skupinskem 'druženju'. Čakajo te močna in energijsko intenzivna on-line srečanja. Skupaj bomo v živo ali preko posnetka transformativnih 45 minut na teden.

Skratka, če izbereš (še globljo) ljubezen do sebe je pred teboj močno in energijsko intenzivno poletje. Pa vendar bomo na lahkoten poleten način prižgali ljubezen in sprejemanje sebe ter  tudi sicer pritegnili vse to v tvoje življenje.

S tedenskimi Akashic Clearingi, bomo prebujali  to, kar je najpomembnejše: ljubezen v TEBI. Spuščali in transformirali bomo vse tisto, kar najbolj onemogoča, da se znotraj tebe ponovno rodi ljubezen. Ljubezen do sebe je tista, ki bo potem pripeljala s seboj še sprejemanje sebe, zavedanje svoje vrednosti, odpuščanje, zaupanje in še marsikaj.

Spustili bomo krivdo, žalost, občutke da nismo dovolj, da nismo vredni, da nam ni dovoljeno biti to kar smo. Osvobodili se bomo sodb, obsojanja, zapuščenosti, zamer, poniževanja / pomanjševanja sebe in toksičnih odnosov. Čistili bomo blokade pred sprejemanjem, osvobajali se bomo kontrole, ki hromi in si odpustili.

 

Poleg tega bomo prebudili in okrepili našo lastno esenco in darove, ki jih nosimo s seboj. Prejeli boste močne iniciacije v ljubezen do sebe. Ker bolj, ko ljubimo sebe, močnejša je naša svetloba in bolj lahko z drugimi delimo to, kar smo. Bolj, ko živimo to, manj besed je potrebnih. Naša prisotnost in energija, ki jo oddajamo, je jasno in močno sporočilo. Borba za vse, za kar se danes borite, počasi odpade. Lahkotnost pa je tista, ki prevzame naše bitje.

 

Skratka, če tokrat izbereš sebe, je pred teboj poletje transformacije, ki se lahko zgodi na lahkoten poleten način. Izberi sebe in vsak delček tebe ti bo hvaležen.

 

Ker Akashic Clearinge lahko poslušaš kjerkoli in kadarkoli, v svojem ritmu in miru, vsi izgovori na to temo odpadejo. Če se mi ne moreš pridružiti v živo, bo v tvoj nabiralnik priromal posnetek. In vse kar je potrebno je okvirno 45 min na teden časa za Ljubezen do sebe. Vsakič bom po končanem clearingu na razpolago za vprašanja in pogovor.

In še poletni BONUS: 2 on-line srečanji na temo po izbiri. Kar si boste kot skupina izbrali.

Več o tem kaj je Akaški Clearing si lahko preberete tukaj.

 

 

 

 

Tudi tvoja investicija v to je res sprejemljiva. Tokratna promocijska poletna investicija je 197 € (do 25/6/19, redna cena po tem datumu bo znašala 244€) za izjemno 12-tedensko potovanje. Tudi plačilo v dveh delih ti je na razpolago (v prostor za sporočila v naročilnici vpiši "PLAČILO POL POL").

 

energijski detox

ENERGIJSKI DETOX

Energijski detox je sklop 2 meditacij in 6ih Akascic Clearingov  kjer bomo prečistili vaše energijsko telo. Tako kot skrbite, da je vaše fizično telo čisto, je pomembno, da je čisto in pretočno vaše celotno bitje, vaše celotno energijsko telo.

Kot marsikdo razstruplja svoje fizično telo, vas bom jaz vodila skozi proces razstrupljanja vašega energijskega sistema.

Z namenom da začnemo mehčati in odstranjevati blokade, prepričanja, vzorce in vso ostalo ''navlako'', ki nam enostavno ne služi ali pa smo jo pripravljeni spustiti.

Saj veste: staro ven, da lahko pride novo. Lotili se bomo odnosov, lastne vrednosti, čustev (jeza, strahovi, zamere, odpuščanja, krivda,…), izražanja sebe, stika s seboj.

Vse skupaj vam lahko metaforično prikažem: zastale energije so kot zastala voda. Saj veste, kako zgleda mlakuža, kajneda? In ko to prečistimo začne teči vedno bolj čista voda.

In to pomeni, da smo vedno bolj v stiku s seboj, da zmoremo prepoznavati svojo intuicijo in slediti sebi. Vedno bolj se cenimo, si zaupamo, lažje postavimo meje in sprejmemo odločitve. Seveda pa se izboljšajo tudi naši odnosi.

To je samo nekaj področij, ki se začnejo spreminjati. Seveda je odvisno kje danes ste in koliko ste pripravljeni vložiti v svojo pretočnost in čistost energije.

​Hočete več jasnosti, lahkotnosti, energije in notranje moči? Pridruži se mi in narediva prostor za novo in tisto kar si želiš!

PROGRAM:

Po elektronski pošti prejmeš celoten program, ki je sestavljen iz 2 meditacij (Sijoča Aura in Potovanje k notranjemu otroku) ter kar 6-ih Akaških clearingov (Lažji koraki v prihodnost, Sprejemanje obilja, Lahko se postavim na prvo mesto, Strahovi odhajajo in še dva).

Skozi program bomo prečistili, spustili, transformirali tisto, kar te zadržuje. Poslušaš ga v svojem ritmu in takrat, ko začutiš. Vsak posnetek ti vzame nekje 35 do 45 min.

Investicija za tvoje sijoče aurično polje je res simbolična: 66€.

 

 

 

 

Za vse, ki ste sodelovali v 5-tedenskem izzivu Zažarite velja posebna cena: 33€* ! 

* V polje za sporočila na naročilnici vpišite "ZAŽARITE 33".

STRAHOVI:

iz kričanja v šepet

bottom of page