top of page
Search

KRITIZIRANJE in OBTOŽEVANJE

Updated: Mar 29, 2019


Lahko vam pomagam, da znova postanete ljubeči in spoštljivi do sebe. S tem se spremeni vaša #vibracija in posledično fizično življenje.

V tem tako vsakdanjem vedenju se skriva veliko več. Ko začnemo kritizirati ali obtoževati (druge ali sebe) se nam namreč zniža #energija. Znotraj nas takrat lahko opazujemo jezo ali privoščljivost ali #nemoč ali občutek, da nismo videni/ slišani…


Izhajamo torej iz nezadovoljstva, morda celo svoje nemoči in to usmerimo v druge.

Odpelje nas stran od sproščenosti, dobre volje in pozitivne naravnanosti. Ker smo usmerjeni v negativnost, jo posledično vedno več zaznamo tudi znotraj sebe. Kakor znotraj, tako zunaj, bi lahko rekli. Začaran krog. Spet.


Če želite biti v boljši 'vibraciji' potem iz svojega načina delovanja odstranite oboje.

Pa ne mislite, da je tako lahko. Poskusite za en dan. En dan. Če vam uspe, super! Sicer je to nekaj kar vas v življenju drži nazaj. Morda je ravno to razlog, zakaj še niste kjer bi želeli biti.


Torej, vredno premisleka in odločitve, da s tem zaključite. Predvsem pa je na mestu vprašanje zakaj to delate? Kaj znotraj vas, vas k temu žene? In pa: kakšni ste v odnosu do sebe.


Moje delo vas bo podprlo pri tem, da boste do sebe postali ljubeči in spoštljivi. Vaš notranji svet in vaša #vibracija se s tem spremeni. Vse to se seveda prenese v vaše fizično življenje.

V kolikor je znotraj vas #želja in #odločitev, da najdete to #pot, mi pišite na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page