top of page
Search

NIZKA LASTNA VREDNOST

Pomeni, da imamo prepričanja, zaključke, ki govorijo, da taki kot smo, nismo dovolj dobri. In ko gledamo skozi ta očala, ne najdemo na ali v sebi nič kaj dosti dobrega.

Lahko bi rekli, da nastane zaradi pomanjkanja ljubezni do sebe in/ali obratno. Nekako tako, kot bi se spraševali kaj je bilo prej: kura ali jajce.

Predvsem je problematično, ker svojo vrednost postavimo glede na to, kako nas vrednotijo drugi ali bolje koliko mi mislimo, da smo drugim vredni.

Če je znotraj nas pomanjkanje ljubezni do sebe ali drugi občutki ne sprejemanja, krivde potem imamo skoraj zagotovo o sebi mnenje, da smo ne- zaželeni, ne- koristni in brez vrednosti.

Pravi, avtentični občutek lastne vrednosti ne izhaja iz primerjav, temveč iz razumevanja, da nihče ni boljši ali slabši. Da smo vsi popolni v svoji ne popolnosti.

Torej začni danes iskati in prepoznavati znotraj sebe, kaj je tisto kar ceniš, kar že je vredno samo po sebi. Pomembno je, da aktivno deluješ in prepoznavaš.

Ljubezen do sebe in občutek lastne vrednosti je nekaj, kar zahteva predanost in odločenost, da to gojimo na dnevnem nivoju.

In ker je začetek najtežji, dovoli da te pri tem vodim.

Če si želiš individualni pristop, da bo lažje, hitreje in predvsem z veliko bolj sigurnim korakom …

Izberi moj transformativni coaching, da te pri tem podprem.

Le ta je kombinacija branja Akaških Zapisov, vračanja delov sebe, povezave zapisov Duše in telesa (prenos modrosti, vedenja, energij z nivoja Duše), zdravljenja in transformacije (blokad, strahov, bolečine,…) v samih Zapisih.

Več o mojem delu in možnih načinih sodelovanja najdete ne moji spletni strani.


Tam najdete tudi nekatere brezplačne stvari in prijavo v FB skupino, ki vas bodo podprle pri prvih korakih.



Zate,

Sabina Pečar

Life & Soul Coach

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page