top of page
Search

BEG PRED OBČUTKI

Updated: Mar 29, 2019


…ali bolje rečeno pred določenimi občutki, čustvi,… Pred tistimi ob katerih se ne počutimo dobro ali pa tistimi, za katere so nas naučili, da jih je potrebno skrivati. To so predvsem #jeza, #bolečina, #osamljenost, #občutkitesnobe, #žalost, pa občutek, da nismo dovolj dobri, #strah pred zapuščenostjo / uspehom / neuspehom,…

Ni lahko, sploh včasih zna biti soočenje izjemno težko. Pa vendar se soočate s seboj in spoznavate vse kar ste.

Govorim o čustvih, ki jih ni prav nič zabavno doživljati. Pa vendar je najslabše bežati pred njimi ali se jim izogibati. Jih potlačiti nekam globoko vase. Ali si napolniti svoj urnik do zadnje sekunde, da se slučajno ne pojavi možnost, da bi kaj od tega začutili.


Narobe! Res ni pametno/dobro, da to počnemo. Ja, na začetku #beg morda celo deluje. Vendar kmalu ne boste imeli več kam bežati. Razen morda v #bolezen. Ker sebe nosite vedno s seboj. Čeprav to še marsikdo ni ponotranjil.


Ko pride to #čustvo / #občutek, kot prvo ne zbežite v svoji glavi nekam stran. Ostanite z njim. #Dihajte. Začutite kar pride. Dihajte. In vprašajte se "Kaj je spodaj? Kaj je pod slabo voljo? Pod jezo? Je to #bolečina? #Nemoč? #Osamljenost?


Poskusite se umiriti in sprejeti to čustvo. Jaz si ob tem včasih ponavljam #hooponopono. In lahko začutite, kako se počasi umirjate. Ker ste se soočili, ker ozavestite kaj je tisto, kar vas v resnici teži. In potem #spustite. In seveda poskrbite, da glavni vzrok na nek način razrešite ali transformirate.


…in tako vsakič znova… Ni lahko, sploh včasih zna biti soočenje izjemno težko. Pa vendar se soočate s seboj in spoznavate vse kar ste. Umirite svoje #življenje in dovolite si, da se srečate s seboj.


Moje delo je tisto, ki vas bo pri tem izjemno podprlo. Podprem vas pri tem soočanju in vas na energijskem nivoju prečistim, da greste lažje po tej poti. Sprejmete sebe…v celoti... in se naučite kako hitreje čez težke trenutke.

Če je znotraj vas #želja in #odločitev, da najdete to #pot, mi pišite na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

38 views0 comments

Recent Posts

See All
PRIJAVA
NA E-NOVICE

© 2023 by Center za osebni razvoj  / SG Ideje & dizajn 

Proudly created with Wix.com

  • Center za osebni razvoj
  • Sabina Pečar

Vsakih 14 dni pošljem e-sporočilo, s katerim ti želim pomagati, da  živiš lepše in bolj polno življenje ter si polna energije, zadovoljna in uspešna pri svojem delu.

Za vprašanja v zvezi s programi 1:1 mi piši na:

info@centerzaosebnirazvoj.si

Center za osebni razvoj, Sabina Pečar s.p.

Hvala za prijavo!

bottom of page