top of page
Search

IZGOVORI

Updated: Mar 29, 2019

Se kdaj vprašate zakaj nam je tako težko narediti korak iz naše cone udobja? Tudi takrat, ko bi ga res morali? Nikakor ne naredimo koraka stran od naših vzorcev za katere vemo, da nam ne služijo. Si kdaj prisluhnete koliko izgovorov znamo najti zato, da ne naredimo spremembe? Pravi mojstri smo :-).

Nekateri dobesedno poženejo korenine in se nikakor ne premaknejo …. Leta vztrajajo v situaciji, odnosu, ki jim res ne služi več. Seveda vedno znova najdejo izgovor, zakaj ne. Niso zadovoljni, vse znotraj njih že kriči po spremembi … oni pa še kar čakajo. Čakajo, čakajo, … da se bo zgodilo samo od sebe. No, ne bo se. Vsaj nič dobrega ;)


Mislite, da bo vaša #sreča čakala v nedogled? Enkrat vas bo #življenje imelo dovolj in vas pustilo, da životarite do konca. In kakšna bo v tem primeru vaša zadnja misel pred odhodom?

Obrnimo ploščo in začnimo iskati razloge, zakaj naj bi bili #srečni že danes. Zakaj naj bi že danes postavili nove, zdrave temelje našim odnosom, zakaj se ne bi že danes v službi ali v partnerstvu postavili zase, zakaj ne bi že danes lahkotno in nasmejano preživeli dan. Zakaj ne bi že danes nosili v sebi #radost in srečo. Zakaj ne bi že danes svojemu partnerju povedali, da želite več kot zgolj to, da si delite streho nad glavo?


Ne trdim, da je vedno lahko. Soočanje s seboj in svojo senco zahteva #pogum in prvi koraki so lahko kar velik #izziv. Vendar - zmoremo! Nekateri sami, drugi poiščejo pomoč. Bistveno pa je, da ugotovite kaj vas drži na mestu in zakaj se ne premaknete. Poglejte pod izgovore, pod strahove, pod vse kar je očitno. Kje so korenine, izvor tega. In naredite potrebne korake, da te korenine izpulite. Potem je vse lažje.


Moje delo je tisto, ki vas bo pri tem izjemno podprlo.

Če je znotraj vas #želja in #odločitev, da najdete to #pot, mi pišite na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page