top of page
Search
Writer's pictureSabina Pečar

LJUBEZEN, ODGOVORNOST in VARNOST

Updated: Mar 29, 2019


Tale marec bo očitno v zanimivih energijah. Še posebej, če niste ravno najbolj zadovoljni s tem, kje se nahajate v svojem življenju.

Upam, da se globoko v sebi zavedate: kjer ste sedaj, ste zaradi svojih preteklih #odločitev. Zato poglejte nazaj samo toliko, da vidite katere so tiste odločitve, ki vas niso podprle. In jih popravite zdaj in se odločite drugače. Vsak novi dan je nov #začetek.


Nič še ni izgubljeno.

Seveda to ne pomeni, da vam ni potrebno reagirati. Saj poznamo: kar boste posejali, to boste želi.


Prevzemite #odgovornost.

Če tega še niste naredili, je sedaj zadnji čas. Ker to boste naredili iz ljubezni do sebe! Ker osvojena učenja iz ljubezni do sebe pomenijo, da prevzemamo nazaj svojo #moč, odločitve za svoje #življenje... Sami sebi ste vodja na tej poti.


In če se vam ob tem sprožajo vprašanja o varnosti, stabilnosti pomeni, da ju znotraj sebe še niste našli. Ne obračajte se navzven, ne iščite ničesar več zunaj. Tudi varnosti ne. Ne boste jo našli v partnerju, ne v službi, ne v materialnih stvareh. Vsaj tiste prave in vedno prisotne, ne.


Vse se začne pri osvojeni lekciji ljubezni do sebe.

Od tam naprej gre precej drugače. Z drugačnim zavedanjem. Odgovornost zase boste prevzeli avtomatično, po varnost se boste obračali vase.


Moje delo je tisto, ki vas bo pri tem izjemno podprlo. Samo vsak sam lahko sprejme te #odločitve in začne zavestno živeti in izbirati kaj si v življenju želi.


Če je znotraj tebe #želja in #odločitev, da najdeš to #pot, mi piši na sabina@centerzaosebnirazvoj.si .


Zate,

Sabina Pečar Life & Soul Coach

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page